08-522 152 20 info@pipecoating.se
Pipecoating AB

Vi kan relining i Norrort!

Med bas i norra Stockholm har Pipecoating AB lyckats utveckla sin relining till en av de största i Norrort, från Stockholm till Uppsala. Att utföra nödvändigt underhåll av rör och stammar har tidigare varit varit svårt att vinna gehör för. Att utföra stambyte i fastighet har fört med sig negativa konsekvenser, i form av kostnader, att det tagit lång tid och orsakat nedsmutsning och transporter av avfall. Det har lett till att relining har blivit ett attraktivt alternativ för boende i Norrort.

Pipecoating AB:s  beprövade relining har därmed kunnat bli ett intressant och efterfrågat alternativ för bostadsrättsföreningar i Norrort. Vi arbetar med den så kallade strumpmetoden som innebär att vi gjuter ett rör på insidan av stammen. Denna typ av ingrepp tar avsevärt kortare tid, upp till flera månader mindre än vid ett stambyte, vilket är väldigt attraktivt ur ett boende-perspektiv, liksom att du som boende fortfarande har möjlighet att bo kvar i bostaden medan entreprenaden är i full gång.

Renovera rör

Perfekta förutsättningar för relining

För att kunna säkerställa att renovering av fastigheternas rörsystem blir utförd på ett korrekt sätt så kontrollerar vi löpande vårt arbete, liksom att materialet vi använder oss av är av hög kvalité. Genom en kontinuerlig kvalitetskontroll maximeras förutsättningarna för bäst möjliga resultat. Pipecoating AB strävar efter att våra kunder alltid ska bli mycket nöjda med utfört arbete.
Fastighetsägare, brf, villor

Lång erfarenhet av relining i Norrort

Vårt kontor finns i Arlandastad varifrån vi utgår och utför relining i hela Norrort med omnejd. När vi arbetar med relining i Stockholm så strävar vi alltid efter maximal kundnöjdhet. Kontakta oss direkt om ni är i behov av att renovera rören med relining i er fastighet i Norrort. Vi lämnar alltid en kostnadsfri offert, specifikt avseende er fastighet, vid våra platsbesök.